Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Actueel


Wij zijn op zoek naar een trainee HRM Adviseur

Barst jij van talent en houd je van een uitdaging? Ben je maatschappelijk betrokken en wil jij je inzetten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in regio Tilburg? Durf jij creatief en kritisch te denken en ben jij een bruggenbouwer? Durf jij je…

Traineeship HRM Adviseur

Een kickstart voor je carrière!

Barst jij van talent en houd je van een uitdaging? Ben je maatschappelijk betrokken en wil jij je inzetten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in regio Tilburg? Durf jij creatief en kritisch te denken en ben jij…

Team Noord van Groen Xtra in het zonnetje gezet

Bij Gemeente Tilburg komen per jaar ongeveer 36.000 meldingen binnen waarvan er 17.000 meldingen afgehandeld worden door de Diamant-groep. Het betreft hier meldingen die alles te maken hebben met het openbaar gebied zoals omgewaaide bomen, kapotte speeltoestellen, ongelijke stoeptegels, zwerfvuil.

Binnen de Diamant-groep wordt de…

Opnames IDTV

De vraag was al eind oktober 2017 gekomen: Wil het DierenOpvangCentrum -Tilburg e.o. (DOC-T)  meewerken aan filmopnames? Die vraag werd gesteld door IDTV uit Amsterdam, zij hebben een opdracht van uitgeverij Malmberg uit den Bosch, om opnames te maken voor educatieprogramma’s voor basisscholen.

Natuurlijk…

Productie behaald NEN-EN-ISO 9001:2015

Na een 4 dagen durende audit is bedrijfsonderdeel Productie met vlag en wimpel geslaagd voor de vernieuwde kwaliteitscertificaat NEN-EN-ISO 9001:2015.

Productie heeft de overstap gemaakt van ISO 9001:2008 naar 9001:2015. De belangrijkste wijzigingen van ISO 9001:2015 ten opzichte van ISO 9001:2008 zijn:

(Senior) Afdelingsleider Productie

Als (senior) afdelingsleider geef je leiding aan 40-70 medewerkers en zorg je voor een efficiënte bedrijfsvoering. Je zorgt hierbij voor een goede samenwerking op de afdeling en externe partijen. Je weet je medewerkers te motiveren en te stimuleren om het beste van zichzelf te laten zien zonder dat ze daar werkdruk bij ervaren. Je geeft ondersteuning aan andere afdelingsleiders en creëert een veilige en evenwichtige werkomgeving. Hierbij is het noodzakelijk dat je een goede balans kunt maken tussen de belangen van de werknemers en opdrachtgevers.

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden© 2016 Diamant-groep