Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Een assistent werkleider met creatief talent! (32 uur per week)

La Poubelle is een inspirerend bedrijf met maatschappelijke doelstellingen. Karakteristiek aan onze organisatie is de kleurrijke mix van mensen die er werken. Het hart van de organisatie bestaat uit vakmensen en begeleiders met veel kennis en ervaring. Zij sturen een grote groep medewerkers en vrijwilligers aan die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. In totaal zijn er binnen La Poubelle wekelijks ruim 300 mensen actief. Gezamenlijk maken al deze mensen La Poubelle tot een goed draaiend, zelfstandig opererend bedrijf met een eigen maatschappelijk gezicht. La Poubelle is hét kringloopbedrijf in Tilburg, Goirle en Rijen en een begrip onder alle lagen van de bevolking!

Onderdeel van La Poubelle is Atelier VERHIP!. In het atelier wordt hard gewerkt aan duurzame afvalverwerking. Uit afgedankte spullen en materialen ontstaan allerlei nieuwe, hippe producten. Deze producten worden verkocht in onze kringloopwinkel. Ben jij een gedreven professional, creatief en heb jij passie voor mensen? Dan kan je jezelf bij La Poubelle overtreffen! Wij zijn voor Atelier VERHIP! op zoek naar een:

Assistent Werkleider (32 uur m/v)

Wat ga je doen?

Onder de verantwoordelijkheid van de werkleider zorg je samen met een collega assistent werkleider voor de dagelijkste aansturing op Atelier VERHIP!. Dit houdt in dat je een groep medewerkers aanstuurt en begeleidt bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Het gaat veelal om medewerkers die vanwege allerlei complexe problematiek (nog) niet in staat zijn om via regulier vrijwilligerswerk of een betaalde baan te participeren in de samenleving.

Meer specifiek zijn je activiteiten gericht op de ontwikkeling van de medewerkers door het bieden van ondersteuning, activering en structuur. Verder hou je je bezig met het bedenken, ontwikkelen en vervaardigen van verkoopwaardige textiel-, leder- en houtproducten.

Als assistent werkleider werk je nauw samen met de andere (assistent) werkleiders en heb je regelmatig overleg met elkaar over de ontwikkelingen die spelen binnen La Poubelle.

Ben jij: 

  • een kandidaat die beschikt over hbo werk- en denkniveau, een echte creatieveling en heb jij ruime ervaring op het gebied van begeleiden van mensen?
  • een mensgerichte, motiverende leidinggevende en iemand die in staat is snel te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden, gedragsstijlen, rollen en doelgroepen?
  • zelfstandig, maar ook iemand die graag samenwerkt en beschik je over een sterke persoonlijkheid?
  • in staat helder te communiceren en alert op goede mondelinge en schriftelijke presentatie en beschik je over kennis van MS office, Adobe Illustrator en/of Photoshop.
  • iemand die handig is en ervaring heeft met textiel-, leder- en houtbewerking en ben je goed in het bedenken en maken van producten en weet je dit met enthousiasme over te brengen aan onze medewerkers?

Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren op deze vacature! We ontvangen je motivatie en cv graag uiterlijk 28 januari 2018 per e-mail, gericht aan Anouk Snoeren (personeelsadviseur): anouksnoeren@poubelle.nl.

Wij bieden een afwisselende functie met een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden binnen een organisatie met een dynamische, mensgerichte manier van werken en met elkaar omgaan. Verder bieden we je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Voor meer informatie over de functie/onze organisatie, kun je contact opnemen met Theo van der Bruggen, manager Stichting La Poubelle, bereikbaar via ons centrale nummer 013 54 39 222.

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden© 2016 Diamant-groep