Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Uitvoerder (32-36 uur per week)

De Diamant-groep is het sociale leerwerkbedrijf van de regio waar veel mensen met afstand tot de arbeidsmarkt met veel plezier dagelijks aan de slag zijn. Sinds jaren voert Groen Xtra – één van de bedrijven van de Diamant-groep – het beheer en onderhoud van de openbare ruimte uit voor de regio Tilburg. In Tilburg doen wij dat voor drie gebieden: Noord, West en Binnenstad & Oude stad.

Klopt jouw hart sneller van het groen in de buitenruimte, heb jij groene vingers en zorg je graag samen met een gemotiveerd team van groenmedewerkers voor een mooie en schone leefomgeving in regio Tilburg? Dan zoeken wij jou! Groen Xtra is een professioneel marktgericht groenwerkbedrijf dat onderscheidend wil zijn in de beste totaaloplossing voor haar klanten en opdrachtgevers. Wij werken hoofdzakelijk voor gemeenten, instellingen en bedrijven en verzorgen het totale integraal onderhoud.

Ter versterking van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

Uitvoerder (32 – 36 uur)

Functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van de uitvoering van werkzaamheden in het onderhoud (en aanleg) volgens integraal (beeld)bestek of gebiedsgerichte onderhoudscontracten. Dat gaat onder andere om de inzet van medewerkers, machines, materialen en gereedschappen, het realiseren van de geplande opdrachten in zowel kwantitatief als kwalitatief opzicht en het zorgdragen voor het begeleiden en ontwikkelen van onze medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je geeft direct leiding aan 4 tot 6 voorwerkers en (in-)direct aan gemiddeld 30 uitvoerende groenmedewerkers. Tevens heb je direct contact met opdrachtgevers.

Eisen

  • Je beschikt over mbo+/hbo werk- en denkniveau.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Je hebt kennis en ervaring met integraal groenbeheer en beeldbestekken.
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke, leidinggevende functie.
  • Je bent klantgericht, een goede planner en communicatief sterk.
  • Je hebt affiniteit met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wat wij bieden

  • Zelfstandige en uitdagende functie in een op de toekomst gerichte organisatie.
  • Het salaris is conform CAO 18k en afhankelijk van kennis en ervaring maximaal
  • € 3.541,00 bruto (schaal 6) op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?
Herken jij jezelf in bovenstaande, dan ontvangen wij graag uiterlijk 1 februari 2019 je reactie per mail: T.a.v. Debbie Spijkers, Personeelsbureau Groen Xtra, debbie.spijkers@diamant-groep.nl

Solliciteren
Wil je graag meer informatie over de functie of onze organisatie, neem dan contact op met één van onze projectleiders: Bas van de Kamp / 06 55 81 25 34 of Ad Rovers / 06 55 81 25 24 of kijk op: www.diamant-groep.nl en www.groenxtra.nl

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep