Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Veegmachinist (36 uur per week)

De Diamant-groep is het sociale leerwerkbedrijf van de regio waar veel mensen met afstand tot de arbeidsmarkt met veel plezier dagelijks aan de slag zijn. Sinds jaren voert Groen Xtra – één van de bedrijven van de Diamant-groep – het beheer en onderhoud van de openbare ruimte uit voor de regio Tilburg. In Tilburg doen wij dat voor drie gebieden: Noord, West en Binnenstad & Oude stad.

Groen Xtra is een professioneel marktgericht groenwerkbedrijf dat onderscheidend wil zijn in de beste totaaloplossing voor haar klanten en opdrachtgevers. Wij werken hoofdzakelijk voor gemeenten, instellingen en bedrijven en verzorgen het totale integraal onderhoud.

Wij zijn op zoek naar een: Veegmachinist (36 uur per week)

Functie

In deze functie ben je samen met een team van collega’s verantwoordelijk voor de uitvoering van werkzaamheden in de reiniging en het onderhoud. Je vertrekt vanaf een vaste standplaats vanuit waar je hoofdzakelijk machinale veegwerkzaamheden in de openbare ruimte uitvoert. Daarnaast word je ingezet op alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot reiniging en onderhoud binnen de werkgebieden van de Diamant-groep. Er wordt op flexibele werktijden gewerkt, ook in de weekenden.

Eisen

  • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en T.
  • Je hebt kennis en ervaring met het werken met machines.
  • Je bent in staat zelfstandig en flexibel te werken.
  • Je bent beschikbaar in de weekenden

Wat wij bieden

  • Zelfstandige functie in een op de toekomst gerichte organisatie.
  • Je krijgt een contract via 18k-Flex met salaris conform cao 18k en afhankelijk van kennis en ervaring tussen € 1.656,- en € 2.535,- bruto (schaal 1 ) op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?  

Herken jij jezelf in bovenstaande, dan ontvangen wij graag uiterlijk 24 januari 2019 je reactie per mail: T.a.v. Debbie Spijkers, Personeelsbureau Groen Xtra, debbie.spijkers@diamant-groep.nl.

Solliciteren

Wil je graag meer informatie over de functie of onze organisatie, neem dan contact op met de projectleider: Bas van de Kamp / 06 55 81 25 34 of kijk op: www.diamant-groep.nl en www.groenxtra.nl.

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep