Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Diamant-groep is al jaren onze partner in verpakkingen

Artiteq is toonaangevend op het gebied van schilderij-ophangsystemen. Al twintig jaar ontwikkelt het familiebedrijf een breed assortiment producten, dat wereldwijd in meer dan tachtig landen verkocht wordt via distribiteurs en groothandels. Vanaf de start van het bedrijf is er een samenwerking met Diamant-groep op het gebied van productie, assemblage en verpakking. Manager Purchase & Logistics Robert van Nistelrooij: “Artiteq is een zeer tevreden klant.”

Robert: “Artiteq werkt nauw samen met Diamant-groep. Op de Zevenheuvelenweg is een aparte afdeling ingericht voor ons bedrijf. Dagelijks zijn hier dertig tot veertig medewerkers aan het werk om onze producten te produceren, assembleren en in te pakken. Zij maken hierbij gebruik van specialistische machines. De werkzaamheden zijn divers, van het op lengte knippen van draad tot het per stuk verpakken en ompakken van producten. Tot slot wordt alles netjes op pallets aangeleverd.”

Robert vervolgt: “De medewerkers van Diamant-groep zijn gedreven om op een nette manier producten in te pakken. Ze leveren uitstekende kwaliteit. Daarnaast is Diamant-groep professioneel en flexibel op mankracht. Afspraak is altijd afspraak. We werken samen met één vaste contactpersoon die de medewerkers inplant, aanstuurt, de inkoop en voorraden bewaakt en zorgt dat alles op tijd klaar is. We zijn erg tevreden. Logisch ook, anders zouden we niet al zo lang met elkaar samenwerken!”

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden© 2016 Diamant-groep