Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Op naar de 50 jaar in dienst

“In 1974 startte ik met werken bij de DSW, in gebouw B van de Riethoorn. We werkten hier met alleen maar mannen. Na een jaar verhuisden we, samen met de vrouwen van het Martha-atelier, naar de Vossenberg. In eerste instantie werkten de mannen en vrouwen gescheiden. Na een jaar of vijf mochten we gemengd werken. Ik heb allerlei werkzaamheden verricht, zoals het uit elkaar halen van fotocamera’s, het inpakken van fotorolletjes en het in elkaar zetten van douchewanden.

Gezellige dagen

Ik heb het altijd enorm naar mijn zin gehad bij de Vossenberg. We hadden ieder jaar een personeelsfeest of –uitje. Zo brachten we bijvoorbeeld een bezoek aan Amsterdam en gingen we naar de kasteeltuinen in Arcen. Ook was er ieder jaar een sinterklaasviering voor de medewerkers, dan kwam Sinterklaas langs. ’s Ochtends gaven de leidinggevenden een playbackshow en ’s middags kwam er een zanger of was er een disco. Dat waren altijd hele gezellige dagen.

Werkplezier

In 2003 verhuisden de hele productie en de medewerkers van de Vossenberg naar de Riethoorn. Dat was in het begin wel wennen. Vervolgens heb ik vijf jaar extern bij Loalak gewerkt, maar wegens vervoersproblemen ben ik inmiddels weer terug op de Zevenheuvelenweg. Daar werk ik nu al jaren met veel plezier. Momenteel werk ik op afdeling 7. Wij pakken daar voornamelijk chocolade en andere voedingsmiddelen in. Als ik terugkijk op de afgelopen jaren is de grootste verandering dat het werk eenvoudiger is geworden en dat er meer geproduceerd moet worden in een kortere tijd. Zelf vind ik dat geen probleem. Ik ben nu 58 jaar en 43 jaar werkzaam bij Diamant. Als ik gezond mag blijven maak ik de 50 jaar in dienst wel vol!”

Henk Schellekens, 43 jaar werkzaam bij de Diamant-groep

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep