Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Beschutte Werkplek

Aanmelden

Bij de Diamant-groep is het mogelijk om kandidaten met een beperkt verdienvermogen (minstens 30%), een (tijdelijke) werkplek te bieden. Dit aanbod bestaat uit een dienstverband tegen het wettelijk minimumloon binnen een beschutte werkomgeving. Deze werkplekken zijn bestemd voor kandidaten die uitsluitend in een beschutte omgeving onder aangepaste omstandigheden kunnen werken.

Beschutte werkplekken bieden wij aan bij een van onze leerwerkbedrijven:

  • Productie
  • Dieren Opvang Centrum-Tilburg e.o.
  • Kringloopbedrijf La Poubelle
  • Kwekerij/Stekbedrijf
  • Externe werkgevers (bijvoorbeeld Loalak, SORT)

Afhankelijk van de mogelijkheden van de kandidaat kan ook plaatsing binnen groenonderhoud of schoonmaak aan de orde zijn.

Doelgroep

Kandidaten vanuit de Participatiewet met een geschatte loonwaarde van +/- 30% die aangewezen zijn op een beschutte werkomgeving. Kandidaten hebben doorgaans een indicatie beschut werk (UWV).

Werkwijze

Na aanmelding heeft de kandidaat een kennismakingsgesprek waarbij motivatie getoetst wordt. Kandidaat start in proefplaatsing van drie maanden. Bij positief functioneren krijgt de kandidaat een tijdelijk dienstverband op basis van het wettelijk minimumloon (WML).

Aanmelden

Diamant-groep Adviescentrum adviseert u over de vraag of een kandidaat geschikt is voor een beschutte werkplek. Verder kan het Adviescentrum u informeren over de mogelijkheden.

Download brochure Aanmelden

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep