Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

Re-integratiebaan Groen

Aanmelden

Re-integratiebaan Groen Xtra: werk-naar-werk-traject

Soms lukt het een kandidaat niet om werk te vinden, ook al zou hij of zij gewoon aan de slag kunnen bij een werkgever. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom dit niet lukt: te jong en zonder ervaring, te oud of de Nederlandse taal wordt nog onvoldoende beheerst. Voor deze doelgroep bieden we werk in groenonderhoud (met een arbeidsovereenkomst en salaris) in combinatie met een re-integratietraject aan! Een van-werk-naar-werk traject biedt mogelijk meer perspectief op het vinden van een baan. Benieuwd naar de vacature voor groenmedewerker?  Klik dan op onderstaande link.

Vacature GroenXtra

Doelgroep

De doelgroep voor dit traject zijn kandidaten met een loonwaarde van >80%, een goede werkmotivatie en zonder (grote) fysieke beperkingen die graag in de buitenlucht in groenonderhoud aan de slag willen.

Werkwijze

Na aanmelding wordt de kandidaat uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Bij gebleken geschiktheid wordt een startdatum afgesproken voor een proefplaatsing van een maand en kan bij goed functioneren voor minimaal 10 maanden aan de slag. Naast het werk in een speciale groenploeg wordt er een coach/begeleider aan de kandidaat gekoppeld die de ontwikkeling in werk stimuleert en de kandidaat bemiddelt naar werk. In de bemiddeling naar werk wordt gebruik gemaakt het bedrijvennetwerk van Groen Xtra (social return). Waar nodig vindt scholing en/of training plaats in bijvoorbeeld sollicitatievaardigheden, vakcursussen en of Nederlandse taaltraining.

Aanmelden

Heb je nog vragen, neem dan contact op met het Diamant-groep Adviescentrum. Je kunt de kandidaat ook direct digitaal aanmelden.

Aanmelden

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep