Voor
werkgevers
Voor
werkzoekenden
Voor
verwijzers

SW Detachering

Kiest u voor detacheren, dan werkt de medewerker bij u terwijl hij/zij in dienst blijft van de Diamant-groep. U betaalt een inleenvergoeding en sluit een detacheringovereenkomst af. De inleenvergoeding is afgestemd op de mogelijkheden van de medewerker én de taken die de medewerker voor u verricht. De inleenvergoeding is nagenoeg altijd lager dan het gebruikelijke salaris inclusief werkgeverslasten. In geval van ziekte loopt u een zeer beperkt financieel risico. Met deze gunstige voorwaarden biedt het arbeidscontract u volop flexibiliteit zonder extra administratieve rompslomp en een korte opzegtermijn.

De dagelijkse leiding is in handen van uw organisatie. Veel van onze gedetacheerde medewerkers werken langdurig bij dezelfde organisatie en voelen zich hiermee sterk verbonden.

Begeleiding

U krijgt één vaste contactpersoon, de begeleider. In de beginfase van een detachering hebt u met de begeleider intensief contact. Na verloop van tijd wordt dit contact vaak minder intensief. De begeleider komt dan nog minimaal één keer per jaar op de werkplek om de ontwikkeling van de medewerker te bespreken.  Het is altijd maatwerk. Hebt u behoefte aan meer contact, dan kunt u dit natuurlijk altijd met de begeleider afspreken

Groepsdetachering

Biedt zich binnen uw organisatie een grote klus aan? Dan kunt u dit werk ook laten uitvoeren door een groep medewerkers van ons. Zo nodig met een eigen leidinggevende. Informeer naar de mogelijkheden.

Leveringsvoorwaarden

Bij de Diamant-groep zijn de onderstaande verkoopvoorwaarden van kracht.

Algemene Verkoopvoorwaarden Detacheringen

Disclaimer - Cookies - KvK nr. 17257648 - Algemene verkoopvoorwaarden - Voorschriften aannemers -  © 2016 Diamant-groep